Light and fluffy

2:06 PM TheglamorousB 0 Comments

I took three week break from shooting and posting here, but there's an excuse. Simply three words: school, exams and junior prom. Having all that finished also finishes the stressing out I had this past month.

Ready to take over the summer here's an outfit for a not-so-summery-summer-night/day.
The wheels have turned and now I prefer white over black, but that's simply because it's summer and rocking all black out-and-about in the sun is a terrible idea.Plus, white is classic and I do not like a lot of colour.
After the whole fall and winter, I finally found my perfect black jeans in Bershka. And the long process of finding the perfect peplum top has ended in Pewex with this Pull&Bear loose peplum top which is slightly on the shorter side.
The kimono thing from Mango is my go-to school appropriate summer clothing item because it's really thin and flowy but it still covers my shoulder so I do not break the school dress code.
The shoes I wear are from a local shoe shop in my town. They're cute but they have a really weird shape and they are not so comfortable to walk whole day and night.
All this completes an outfit that I had worn few times on a coffee night out with friends and almost every day (it's cute and comfy, so why not) in school.Земав три недели одмор од сликање и постирање за(на) блогот, но имам и причина..Три збора: училиште, екстерно тестирање и полуматура. Со завршувањето на сите обврски завршиа и стресовите што ги имав минатиот месец.

Сега сум спремна да го освојам летото и да донесам нови промени на блогот, а започнувам со комбинација која што е совршена за свежи летни денови и ноќи.

Тркалото се сврти и во последно време преферирам повеќе бело одколу црно. Веројатно поради тоа што е лето и излегување во целосно црна комбинација на +40 степени не е ни малку добра идеја.

После цела есен/зима сезона, конечно ги најдов совршените црни фармерки во Bershka.A долгиот процес на наоѓање  на совршениот пеплум топ, го завршив во Pewex со маичката на Pull&Bear.
Kимоното од Маngo е моето омилено парче за изминатиов месец затоа што е тенко а ми ги покрива рамениците и го прави да припаѓа во дрес кодот на училиштето.
Чевлите се од бутик во мојот град.Слатки се но имаат некоја чудна форма и дефинитивно не се удобни за шетање по цел ден и ноќ.
Сето ова комплетира една комбинација која ја имам носено неколку пати за вечерно кафе или пак за на училиште :)


0 comments: